Bereidingswijze

Voor 4 personen

  1. Was de aardappelen, bij voorkeur niet schillen, en snij in blokjes.
  2. Zet de blokjes royaal onder water in een pan en breng het aan de kook. Kook in ca. 10 minuten gaar. De blokjes moeten beetgaar zijn. Giet af en laat even droogstomen.
  3. Snij de rode ui in ringen en de aubergines, courgettes en tomaten in blokjes.
  4. Fruit de ui en aubergine ongeveer 3 minuten aan in wat olijfolie. Voeg de courgette toe en kook nog eens 2-3 minuten.
  5. Voeg tot slot de tomaten en aardappelen toe en verwarm het geheel nog een minuutje. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Neem de pan van het vuur, voeg de basilicumblaadjes toe en een scheutje citroensap en serveer.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 6 Carisma aardappelen
  • 1 rode ui
  • 2 aubergines
  • 2 courgettes
  • 3 tomaten
  • handjevol verse basilicumblaadjes
  • 1 citroen
  • olijfolie
  • zout en peper
< Ga terug naar recepten