Bereidingswijze

Voor 4 personen

  1. Was de aardappelen, bij voorkeur niet schillen, en snij in partjes.
  2. Zet de partjes royaal onder water in een pan en breng het aan de kook. Kook in ca. 10 minuten de partjes beetgaar. Giet af en laat afkoelen.
  3. Snij de groene pepers in ringen.
  4. Verwarm olijfolie in een koekenpan en zet het op gemiddeld vuur. Voeg de mosterdzaad toe en bak voor ongeveer 2 minuten.
  5. Voeg de kurkuma, kerrieblaadjes en groene pepers toe en roer door.
  6. Voeg de aardappelen toe en roer goed zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
  7. Verwarm nog even op hoog vuur zodat de aardappelen goudbruin worden. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 6 Carisma aardappelen<
  • 3 groene pepers
  • 6 kerrieblaadjes
  • 1 theelepel kurkuma
  • ½ theelepel mosterdzaad
  • 2 eetlepels olijfolie
< Ga terug naar recepten