Bereidingswijze

Voor 4 personen

  1. Was de aardappelen, bij voorkeur niet schillen, en snij deze in partjes.
  2. Zet de partjes royaal onder water in een pan en breng aan de kook. Kook ze ongeveer 5 minuten. De partjes zijn dan nog stevig, maar wel al voorgegaard. Giet af en schud ze droog.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Snij de knoflook, rozemarijn en tijm fijn (alleen de blaadjes, niet de takjes). Doe ze samen met de aardappelpartjes in een braadslede. Besprenkel de partjes met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
  5. Bak de partjes in ca. 15 minuten mooi bruin en krokant in de oven.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 600 gr Carisma aardappelen
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • 40 ml olijfolie
  • zout en peper
< Ga terug naar recepten