Bereidingswijze

Voor 4 personen

  1. Was de aardappelen, bij voorkeur niet schillen. Zet ze royaal onder water in een pan en breng het aan de kook. Kook in ca. 10 minuten de aardappelen beetgaar.
  2. Rasp de aardappelen en meng ze direct met de kaas, bloem, fijngehakte koriander (houd een beetje apart voor garnering), olijfolie en peper en zout.
  3. Maak balletjes van het mengsel en druk ze plat tot koekjes.
  4. Bak in een koekenpan de koekjes om en om tot ze goudbruin en krokant zijn.
  5. Serveer de koekjes met de overgebleven koriander en naar keuze zure room, chilisaus en citroenpartjes.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 400 gr Carisma aardappelen
  • 50 gr geraspte Cheddar kaas
  • 20 gr bloem
  • kwart bosje verse koriander
  • 40 ml olijfolie
  • zout en peper
< Ga terug naar recepten